Tasavallan presidentin tervehdys

Sauli Niinistö. Tasavallan presidentti. Työttömien Keskusjärjestö ry:n 30-vuotisjuhlavuoden suojelija

Sauli Niinistö. Tasavallan Presidentti. Työttömien Keskusjärjestö ry:n 30-vuotisjuhlavuoden suojelija

Työttömien Keskusjärjestö ry on toiminut työttömien hyväksi jo 30 vuoden ajan. Tuona aikana järjestö sekä sen jäsenyhdistykset ovat edesauttaneet yhteiskunnallisia uudistuksia sekä toimineet monipuolisesti ihmisten tukena. Järjestön 71 jäsenyhdistystä järjestävät toimintaa eri puolella Suomea. Työ on vaikuttavaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti.

Takanamme on poikkeuksellinen vuosi. Pandemia on tuonut huolta ja surua, olemme kokeneet menetyksiä. Tiukentunut taloustilanne ja rajoitukset ovat vaikuttaneet meihin hyvin eri tavoin. Monien kohdalla vaikea tilanne on pahentunut entisestään. Työttömien yhdistysten työ on ollut erityisen tärkeää tällaisena aikana.

Työttömien Keskusjärjestön ja sen jäsenyhdistysten toimintaa kuvaa vahvasti yhteisöllisyys. Monipuolinen toiminta luo osallisuutta ja auttaa rakentamaan tulevaisuutta. Vaikka Suomessa julkiset palvelut ovat tärkeässä roolissa, vapaaehtoistyöllä sekä kuntien ja valtion tukemalla järjestötyöllä on erittäin suuri merkitys yhteiskunnallemme.

Onnittelen Työttömien Keskusjärjestöä ja työttömien yhdistyksiä 30-vuotisjuhlavuodesta ja samalla kiitän lämpimästi kaikkia toiminnassa mukana olleita arvokkaasta työstänne.

Suomeksi: Tasavallan presidentin tervehdys
På svenska: Republikens presidents hälsning
In English: Message from the President of the Republic of Finland